Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

ROCA

Roca și-a început activitatea în 1917, producând calorifere din fontă pentru încălzirea gospodăriilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. După aceste prime calorifere, firma și-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piața spațiilor de baie, demarându-și producția de căzi de baie.


Astăzi, rețeaua comercială Roca este prezentă în peste 135 de țări și are la bază 76 de unităţi de producție, numărând peste 20000 de angajați la nivel mondial.


Roca este prezentă în România de la finele anului 2006, când a preluat de la compania austriacă Lasselsberger fabrica de obiecte sanitare Cesarom de la București. În vara anului 2008, Roca și-a prezentat oficial portofoliul de produse clienților din România. În prezent, Roca Obiecte Sanitare comercializează pe plan local mărcile Roca, Zoom și Laufen. Printre obiectele sanitare realizate de Rca enumeram: toalete, lavoare, cazi, mobilier de baie, vase de WC.

65 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
ROCA
produsele 1-24 din 65