Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

AZULEV

Daca grupul Azulev a devenit o referinta mondiala in industria ceramica - gresie si faianta - inseamnã ca, de-a lungul celor 75 de ani de existenta, produsele fabricate au reusit sa imbunatateasca viata oamenilor si a mediului lor. Azulev Grupo, in dorinta de a inova, urmareste intotdeauna satisfacerea cererii de produse tip gresie si faianta cu un nivel ridicat de calitate tehnica si estetica. Designurile din gama gresie baie, gresie bucatarie, faianta baie si faianta bucatarie, permit crearea tuturor tipurilor de camere cu personalitate si stil propriu.

Pionieri in utilizarea celei mai noi tehnologii digitale, inoveaza constant prin colaborarile pe cae le au cu companii de masini de injectare, pentru realizarea produselor de inalta calitate. Cerintele pietei sunt permanent studiate si transformate ulterior in linii de productie, inovand, controland dezvoltarea lor pe parcursul procesului de fabricatie pana in momentul lansarii produselor pe piata.

Sunt 75 de ani de istorie in care s-au dezvoltat in functie de cerintele cererii; de la ceramica traditionala la formate mari.

Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator