eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

GRUPPO CERAMICHE RICCHETTI S.P.A

Gruppo Ceramiche Ricchetti produce si comercializeaza de peste 50 de ani suprafete ceramice pentru a satisface o mare varietate de cerinte in sectoarele arhitecturii, designului interior si constructiilor, cu produse pentru podele si pereti, atat pentru interior, cat si pentru exterior. 

Eco-durabilitatea, designul si tehnologia sunt caracteristicile fundamentale ale companiei, utilizand cele mai noi tehnologii si in cea mai buna traditie a ceramicii italiene, oferind astfel solutii pentru viata.

Ceramiche Ricchetti Group colaboreaza, de exemplu, cu designerul de moda Roberto Cavalli din 2011 si cu arhitectul Massimo Iosa Ghini in 2016, rezultand doua colectii exclusive de designeri, care au consolidat si mai mult rolul companiei ca ambasador al prestigioaselor produse italiene din intreaga lume.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.