eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

KNAUF INSULATION

Ca parte a Grupului Knauf, societatea KNAUF INSULATION reprezinta una din cele mai respectate si in rapida expansiune companii de pe piata internationala. Ca producator de multiple game de produse izolante (vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica), Knauf Insulation ofera solutii pentru izolarea termica, fonica, precum si protectia la incendiu a constructiilor civile, comerciale, industriale:

- Pereți din gips carton & tencuieli;

- Materiale de izolare;

- Plãci pentru tavan, secțiuni de metal laminat.

Prezent din 2008 în România, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanți jucãtori de pe piața materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vatã mineralã de sticlã, vatã mineralã bazalticã și plãci din fibre de lemn (Heraklith).

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.