eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

OSRAM

Lampile si sistemele de iluminat OSRAM asigura bazele observarii frumoase a obiectelor, garanteaza siguranta si confortul, pentru o utilizare eficienta a resurselor. De mai bine de 100 de ani, OSRAM a fost 'pasionat de iluminatul inteligent'. Ca o companie cu opertiuni globale, incurajaza in mod explicit politici responsabile din punct de vedere social si al protectiei mediului si sponsorizand arta si cultura. OSRAM este unul dintre cei doi mari producatori de iluminat la nivel mondial. Lumina de la OSRAM straluceste in peste 150 de tari. Cu export de peste 88% din totalul vanzarilor si cu prezenta pe fiecare continent, OSRAM este un jucator global.

Prod. Favorit Compara

Bec 75w e27 par30 64841fl osram

58,67 Lei / buc Adauga in cosLa comanda

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.