eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

ROCKWOOL POLSKA

Rockfon este producator de tavan fals si panouri de perete, axandu-se pe acustica ca o caracteristica tehnica diferentiatoare. Astfel, au creat cele mai eficiente solutii acustice. Au dezvoltat o gama de culori si stiluri, cu produse care imbunatatesc confortul vizual, reflecta lumina zilei, rezista la umezeala si resping bacteriile. 

Starea de bine este in centrul a tot ceea ce fac cei de la Rockfon. Solutiile acustice frumoase aduc concentrare in salile de clasa, placere in casa, siguranta in medii industriale si vindecare in spitale. Toate acestea sunt directiile catre care se indreapta produsele de tavan fals Rockfon: cladiri de birouri, centre comerciale si de agrement, institutii medicale si industriale.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.