eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

RUBINETA

RUBINETA este cel mai mare producãtor de baterii sanitare și accesorii din statele baltice. Început în 1999, RUBINETA este cunoscut nu numai în Lituania, dar și în multe țãri din Europa.

Gama de producție RUBINETA include o varietate largã de robinete, precum și echipamente sanitare conexe. O atenție maximã se acordã calitãții și îmbunãtãțirii continue a produselor fabricate. Produsele noastre se caracterizeazã printr-o calitate impecabilã, design modern, tehnologie avansatã și servicii la nivel înalt. RUBINETA este o echipã integratã de profesioniști formatã din proiectanți, ingineri, specialiști în marketing și vânzãri, care se îndreaptã în mod intenționat cãtre un obiectiv comun.

Lichidare Stoc Prod. Favorit Compara  Baterie cada-dus cu accesorii incluse Rubineta Thermo-10/K  Baterie cada-dus cu accesorii incluse Rubineta Thermo-10/K

Baterie cada-dus cu accesorii incluse rubineta thermo-10/k

724,02 Lei / buc Adauga in cos
Lichidare Stoc Prod. Favorit Compara  Baterie monocomanda lavoar P-18 Sher  Baterie monocomanda lavoar P-18 Sher

Baterie monocomanda lavoar p-18 sher

165,99 Lei / buc Adauga in cos

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.