Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

STROHER

STRÖHER este specialistul in ceramica extrudata. Cu o experienta de aproape 125 de ani in fabricarea de placi ceramice Stroher este probabil producatorul cu cel mai cuprinzator know how si cu siguranta cu cea mai larga paleta de placi ceramice, caramida aparenta si piese speciale. Argumentul il gasiti in filosofia companiei: Desavarsirea pardoselei de ceramica consta in placile din care este alcatuita.

Toti cei care sunt in cautarea unor solutii optime pentru finisarea pardoselii si treptelor, pot cunoaste confortul alegand dintr-o oferta generoasa de forme. Exista trepte cu si fara striatii cu lungimea de 24 cm, doar la Stroher le gasiti si in varianta de 30 si 33cm! Trepte cu striatii potrivite pentru format de 24 si 30cm, de asemenea trepte cu nas, cu placi pentru treapta de 24, 30 si 33, trepte si plinte pentru trepte adaptate suprafetelor ceramice permit concepte de design perfecte.

Datorita garantiei de 25 ani la inghet, ceramica Stroher imbraca atat suprafetele exterioare cat si cele interioare, atat pe perioada de vara cat si pe perioada de iarna. Imensa varietate a formelor, a culorilor si a placilor ceramice, deschide nu doar perspectiva unor combinatii de punere in oprea pline de fantezie ci redefineste si conceptul de a locui. Diversitatea placilor ceramice si rezistenta la inghet nu sunt intamplatoare, Stroher fundamenteaza cu o experienta de 125 de ani si o procedura de fabricatie speciala: extrudarea.

Daca la celelalte procedee de fabricatie a produselor ceramice, acestea sunt presate individual, la extrudare, formatul dorit este obtinut dintr-o linie continua de lut (usor modelabil) astfel, putandu-se modela orice profil oricat de complicat si pretentios ar fi. Mai mult, procedura traditionala de fabricatie garanteaza durabilitatea produselor la intemperii, produse, care fac fata chiar si unor oscilatii de temperatura extreme si rapide. Astfel, Stroher este singurul producator german, care poate oferi o garantie de 25 de ani contra inghetului pentru produsele extrudate. De accea va recomandam sa mergeti la sigur si sa folositi intotdeauna Keraplatte de la Stroher pentru spatiile exterioare .

Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator