eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

TARKETT

 

Fondatã în 1886, Tarket este cea mai importantã companie din industria pardoselilor în lume. Tarket garanteazã soluții integrate pentru pardoseli și suprafețe sportive pentru arhitecți, meseriași din domeniul construcțiilor, executanți de lucrãri, distribuitori, montori și utilizatori finali. Scopul de bazã al companiei Tarkett este crearea unei experiențe pozitive, prin calitatea înaltã a produselor și serviciilor oferite. Indiferent cã este vorba de echiparea casei, a unui spațiu public, comercial sau sportiv, experiența, gama largã de produse Tarket și înțelegerea excelentã a nevoilor tale, iti vor dovedi de ce Tarket creeazã o experiențã unicã în materie de pardoseli.

Aproximativ 8.000 de angajați ai companiei Tarkett servesc în fiecare zi consumãtori și clienți din toatã lumea, printr-o rețea de sucursale în 100 de țãri și 29 de locații de producție, care produc în fiecare zi în medie un milion de metri pãtrați de pardosea. Tarkett oferã toate tipurile de pardoseli pentru gospodãrii, printre care: parchet multi-stratificat, parchet laminat și vinil, precum și aproape toate tipurile de acoperiri de pardoseli, pentru aplicații comerciale și publice: acoperiri de pardoseli din vinil omogene și eterogene, linoleum natural, laminat, covor PVC omogen, covor PVC eterogen și pardoseli sportive.

Experienta pe care o vei avea la atingerea unei pardoseli din covor PVC Tarket sau parchet Tarket, va fi de neuitat, motiv pentru care iti incurajam proiectele in care alegerea Tarkett este numarul 1. Pe site-ul www.emenatwork.ro gasesti cele mai apreciate produse Tarkett: covor PVC si linoleum Tarkett, dar si parchet Tarkett, intr-o gama variata de modele si culori, la preturi accesibile, indiferent in ce spatiu doresti sa il montezi.

Prod. Favorit Compara  Cordon sudura PVC uni  Cordon sudura PVC uni

Cordon sudura pvc uni

3,08 Lei / ml Vezi detalii

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.