Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

STEEL BUSINESS PROFILES

Steel Business Profiles, fost Metalwork, este o companie romaneasca a Grupului Menatwork, din 1994, specializata in prelucrarea otelului si fabricarea de profile, accesorii si confectii metalice. Profilele metalice realizate de Metalwork, actual Steel Business Profiles, se adreseaza zonelor de constructii si agricultura, indeplinind standardele europene, fiind caracterizate prin parametri tehnici avansati de calitatea, rezistenta la coroziune, durabilitatea in exploatare.


Dintre produse mentionam: profile metalice sisteme gips carton, profile metalice plafoane modulare, profile metalice speciale, profile metalice flexibile, profile complementare panouri termoizolante, sisteme metalice de sustinere si palisare viticola, sisteme metalice de imprejmuiri si garduri, trape metalice de vizitare si acces, accesorii pentru instalaţii electrice. Stalpii metalici numiti si spalieri pentru vita de vie fabricati de Steel Business Profiles, pot fi folositi si in alte ramuri agricole, precum: sustinerea soiurilor de legume, ramuri de pomi sau arbusti fructiferi, la delimitarea aleilor cu pereti verticali de verdeata, plante agatatoare, tufe de flori si in culturi de kiwi, mure, hamei, etc.

68 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
STEEL BUSINESS PROFILES
produsele 1-24 din 68