Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

SVELT

SVELT PROFESIONAL


Din 1964, Svelt S.p.A. produce scari ce beneficiaza de norma europeana, cerințele de siguranță fiind baza filozofiei de business ce a adus renume acestei companii. Daca esti in cautarea unei solutii inteligente de gestionare a lucrului la inaltime, Svelt Profesional iti va deveni de indata partenerul de incredere, datorita gamei de produse:


- scari si schele profesionale din otel zincat si aluminiu,


- elevatoare mobile si rampe de incarcare,


- platforme telescopice aeriene,


- structuri speciale pentru lucru la inaltime,


- scaune si scari din lemn si vetrorasini.


Spectru de utilizare: de la cel casnic, la cel industrial, transforma aceasta companie intr-un aliat de nadejde, oferind produse verificate si atestate conform normelor aflate in vigoare pentru prevenirea accidentelor. Dintre cele mai cautate si folosite produse Svelt, amintim scari si schele profesionle. Pentru siguranta si securitate in constructii, scara Svelt iti va usura munca indiferent de stadiul lucrarilor. Modele de scari Svelt disponibile pe eMenatwork.ro sunt pentru constructii si interioare, scari duble si simple, scari extensibile sau telescopice, scari retractabile pentru mansarde si poduri. Scara metalica si scara de aluminiu reprezinta doua produse usor de folosit, de montat si de depozitat, sunt disponibile in tronsoane duble sau triple. Modelele variate de schela constructii, schela metalica si schela telescopica sunt ideale pentru uz profesional si casnic, precum: intretinere, bricolaj, do it yourself sau pentru zugravit si vopsit. Parteneriatul cu Svelt asigura o certitudinte a sigurantei in lucrul la inaltime.

98 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Prelungitor schela Baby preview

Prelungitor schela Baby

-10%
528. 26 lei 475.43 lei
Schela din otel Baby preview

Schela din otel Baby

-10%
2289. 16 lei 2060.24 lei
SVELT
produsele 97-98 din 98