Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

TARKETT

TARKETT ŞI VIZIUNEA SOLUŢIILOR PENTRU PARDOSELI


Fondată în 1886, Tarket este cea mai importantă companie din industria pardoselilor în lume. Tarket garantează soluţii integrate pentru pardoseli şi suprafeţe sportive pentru arhitecţi, meseriaşi din domeniul construcţiilor, executanţi de lucrări, distribuitori, montori şi utilizatori finali. Scopul de bază al companiei Tarkett este crearea unei experienţe pozitive, prin calitatea înaltă a produselor şi serviciilor oferite. Indiferent că este vorba de echiparea casei, a unui spaţiu public, comercial sau sportiv, experienţa, gama largă de produse Tarket şi înţelegerea excelentă a nevoilor tale, iti vor dovedi de ce Tarket creează o experienţă unică în materie de pardoseli.


Aproximativ 8.000 de angajaţi ai companiei Tarkett servesc în fiecare zi consumători şi clienţi din toată lumea, printr-o reţea de sucursale în 100 de ţări şi 29 de locaţii de producţie, care produc în fiecare zi în medie un milion de metri pătraţi de pardosea. Tarkett oferă toate tipurile de pardoseli pentru gospodării, printre care: parchet multi-stratificat, parchet laminat şi vinil, precum şi aproape toate tipurile de acoperiri de pardoseli, pentru aplicaţii comerciale şi publice: acoperiri de pardoseli din vinil omogene şi eterogene, linoleum natural, laminat, covor PVC omogen, covor PVC eterogen şi pardoseli sportive.


Experienta pe care o vei avea la atingerea unei pardoseli din covor PVC Tarket sau parchet Tarket, va fi de neuitat, motiv pentru care iti incurajam proiectele in care alegerea Tarkett este numarul 1. Pe site-ul www.emenatwork.ro gasesti cele mai apreciate produse Tarkett: covor PVC si linoleum Tarkett, dar si parchet Tarkett, intr-o gama variata de modele si culori, la preturi accesibile, indiferent in ce spatiu doresti sa il montezi.

692 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
TARKETT
produsele 1-24 din 692