Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

VIMAR

Aparataj terminal VIMAR


Fie ca suntem acasa, la serviciu sau in vacanta, in fiecare zi utilizam aparatura electrica sau electronica, orice astfel de aparat presupunand folosirea unei prize, iar pentru a ne desfasura activitatea si seara sau in conditii de vizibilitate redusa, folosim un intrerupator. Aparent banale, aceste elemente absolut indispensabile confortului modern sunt extrem de importante in locuintele noastre. Priza face legatura dintre mediul de comunicatie si echipamentul periferic. Materialele folosite trebuie sa fie termorezistente si ignifuge, iar duritatea prizelor sa ofere rezistenta la zgarieturi si indoiri.


La selectarea prizelor recomandam sa tina cont de:


- capacitatea fluxului de date pe care dispozitivele periferice le cer si cea a solicitarilor la care trebuie sa faca fata


- multifunctionalitatea in crestere a diferitelor echipamente


- estetica ambientala


- caracteristicile calitative


Despre intrerupatoare trebuie sa stii ca sunt de mai multe feluri: simple, duble, cap-scara, in cruce, cu indicator luminos, cu indicator de control, cu temporizare sau cu lumina de detectie pe baza tehnicii infrarosii pasive. Atat prizele, cat si intrerupatoarele trebuie concepute astfel incat sa se evite riscul ranirii sau electrocutarii in timpul instalarii, dar si pe toata perioada de utilizare. Produsele VIMAR si atributele definitorii: Energie pozitiva, din 1945. Lumina este energie, caldura, viata. In aceasta directie evoluam, din 1945, cu pasiune si dorinta de inovare. Calitate constanta. Calitatea produselor a fost intoteauna preocuparea principala. Iar satisfactia clientilor reprezinta obiectivul final. Multe stiluri de viata. Am crescut interpretand evolutia stilurilor de viata ale unei societati aflata intr-o transformare rapida: de la simpla instalatie electrica, al carei obiectiv principal era siguranta, la sistemele domotice moderne, care au transformat tehnologia intr-o necesitate cotidiana. Made in Italy. Si astazi producem la Marostica, deoarece credem in 'made in Italy', combinand calitatea estetica, inovatia tehnologica si instalarea facila.

2339 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
VIMAR
produsele 25-48 din 2339