Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Profil CD 60/0.5/4000

Profilele portante tip CD, realizate din tablă zincată, prin laminare la rece, cu grosimea de 0,5 mm,sunt profilele de susţinere ale plafoanelor false, de ele fiind fixate plăcile din gips-carton. În funcţie de procedeul de suspendare şi încărcare, există diverse soluţii. Dimensiunile acestora se potrivesc cu dimensiunile profilelor perimetrale în formă de U cu care se îmbină.


Utilizări:
-realizarea plafoanelor false;
-mascara rosturilor de dilataţie;
-realizarea racordurilor la tavan;
-mascări din gips-carton. 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Profil CD 60/0.5/4000

Latime(mm) 60mm
Inaltimi laturi 27mm
Lungime(mm) 4000mm
Grosime tabla(mm) 0.5mm
Utilizare plafoane/placari

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Profil CD 60/0.5/4000, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Profil CD 60/0.5/4000

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Profil CD 60/0.5/4000' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Profil CD 60/0.5/4000' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Profil CD 60/0.5/4000'

Accesorii

 

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork