Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Proiectoare si accesorii

  • Pagini:
  • 1
  • 2
38 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Proiectoare si accesorii
produsele 1-24 din 38

Proiectoarele sunt folosite in spatii comerciale cum sunt cladirile de birouri, magazinele, institutiile sau cladirile guvernamentale. In esenta, sunt acele spatii care nu sunt rezidentiale, industriale sau de manufactura. In comparatie cu alte tipuri de iluminat, proiectoarele au un cost initial mai mare, o durata de viata mai lunga, durabilitate mai mare, dar sunt si o solutie pentru a economisi energie.

Proiectoarele sunt foarte utile pentru a crea lumini de accent. Acestea evidentiaza estetica designului deja existent si accentueaza formele, texturile, finisajele si culorile, utilizand o sursa de lumina concentrata. Daca lumina este directionata in mod ambiguu, atunci rezultatul final s-ar putea sa aiba umbre inestetice sau o stralucire deranjanta.
Cheia, in acest caz, este sa alegi o sursa de lumina mai precisa si de intensitate mai mare decat lumina ambientala, asa cum este proiectorul. Aceste dispozitive de iluminat cu directie reglabila aduc controlul si flexibilitatea de care ai nevoie pentru niste lumini de accentuare reusite.

Un alt avantaj al proiectorului, pe langa faptul ca iti permite sa evidentiezi detalii arhitecturale, opere de arta, sau pur si simplu sa „sculptezi” un spatiu care e relativ aerisit, este versatilitatea sa. Avand sursa de lumina situata pe o tija reglabila, proiectorul poate fi orientat in absolut orice directie.

Usor de directionat si precise in evidentierea celor mai bune atribute ale obiectelor pe care le lumineaza, proiectoarele trebuie folosite, insa cu moderatie. Sa accentuezi totul si, in acelasi timp, nimic, e o greseala comuna, iar proportia potrivita a luminilor de accent in raport cu cele ambientale este de 5 la 1.

Dupa ce alegi corpurile de iluminat potrivite pentru spatiul tau comercial, nu uita sa achizitionezi si accesoriile pentru proiectoare: racordurile, conectorii, ramificatiile in forma de „T”, sinele si kiturile de suspensie. Specialistii eMenatwork sunt aici sa te ajute daca ai nevoie sa identifici toate elementele care-ti sunt necesare.