Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri

Caracteristici:


COD PRODUS: VEM-857692


CORP ALUMINIU


CONSUM: 50W


GRAD DE PROTEICTIE: IP65

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri

Tip dulie GU10
Putere(W) 50W
Grad protectie IP65
UZ Exterior
Tip material aluminiu
Alimentare(V) 220V
Culoare GRI

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Proiector BEAM1 GU10 max.50W IP65 gri'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork