Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Vase WC si Bideuri

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Capac Wc Eos Alb

Capac WC EOS, de culoare alba, pentru WC Gala colectie EOS.


Date tehnice:
- material: ABS - ascrilonitril butadien stiren
- culoare: alb
- greutate: 1kg

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Capac Wc Eos Alb

Forma Rotunjita
Serie Eos, Gala

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Capac Wc Eos Alb, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Capac Wc Eos Alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Capac Wc Eos Alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Capac Wc Eos Alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Capac Wc Eos Alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork