Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm

Decor List Fx. Spoony All F2513, 7.2x50


Inovatie, calitate, design - trei calitati ce definesc seria Spoony - Aleluia Ceramicas, Portugalia.

Prezentata in culori vesele si vibrante, seria Spoony cucereste prin eleganta pe care o imprima spatiilor unde este montata. Decorurile deosebite completeaza cu succes gama variata de culori ale faiantei si gresiei din seria Spoony si aduc un plus de creativitate in spatiul amenajat.

Caracteristici:  

- decor list lucios

- dimensiuni: 7.2x50

- produsul se poate vinde si la bucata

-pret/bucata
 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm

Colectie Spoony
Tip ceramica Decor
Culoare placa Multicolor
Dimensiune placa(cm) 7.2x50cm
Grosime(mm) 10.4mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Decor List Spoony All F5213 7.2x50 cm'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork