Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm

    COD: IML1466
    Garantie: 2 ani
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm

Gresie portelanata glazurata 30x30cm - Hall 30R  

Combinatia plina de energie, rosu cu beige, este o expresie de eleganta si simplitate creand astfel interioare rafinate.

Atribute:
- gresie portelanata glazurata
- dimensiuni placa: 30x30 cm
- 17 placi/cutie
- 1.53 mp/cutie= 24.1Kg
- se vinde numai la cutie intreaga
- pret/mp


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm

Tip ceramica Gresie
Culoare placa Rosu
Dimensiune placa(cm) 30x30cm
Tip placa Portelanata glazurata

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Gresie pentru baie si bucatarie Hall 30R 30x30 cm'