Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Lavoar pe blat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lavoar Eos 59.3x39.5 cm

Lavoarul din baie are o intrebuintare bine definita de igiena, dar este un obiect sanitar care contribuie in mare masura la aspectul interior din incapere, conturandu-i stilul.


Lavoarul pe blat, Eos Gala, de culoare alba, are un design clasic, cu linii ovale si contur frumos definit. Este confortabil si economiseste mult spatiu din baie. Se instaleaza direct pe blat si este perfect pentru orice tip de baie. Se curata rapid si este rezistent la contactul cu substante abrazive si corozive.


Beneficii:
- design versatil
- se diferentiaza prin eleganta


Avantaje:
- finisaj lucios
- aspect placut


Date tehnice:
- lungime: 59.3 cm
- latime: 39.5 cm
- material: portelan
- finisaj: lucios
- forma: dreptunghiulara
- culoare: alb
- greutate: 12 kg

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj Lavoar Eos 59.3x39.5 cm

Lungime bruta(mm) 593mm
Latime bruta(mm) 395mm

Caracteristici tehnice Lavoar Eos 59.3x39.5 cm

Serie Eos
Tip material ceramica
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Lavoar Eos 59.3x39.5 cm

Lungime(mm) 593mm
Latime(mm) 395mm
Greutate neta(Kg) 12Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar Eos 59.3x39.5 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lavoar Eos 59.3x39.5 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar Eos 59.3x39.5 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar Eos 59.3x39.5 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar Eos 59.3x39.5 cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork