Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Lavoar pe blat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lavoar Klea 90X40 cm Alb

Lavoarul din baie are o intrebuintare bine definita de igiena, dar este un obiect sanitar care contribuie in mare masura la aspectul interior din incapere, conturandu-i stilul.
Lavoarul incastrat pe blat, Klea Gala, de culoare alba, are un design clasic, cu linii ovale si contur frumos definit. Este confortabil si economiseste mult spatiu din baie. Se instaleaza direct pe blat. Se curata rapid si este rezistent la contactul cu substante abrazive si corozive.


Beneficii:
- design versatil
- se remarca prin eleganta


Avantaje:
- finisaj lucios
- rezistent la umezeala


Date tehnice:
- lungime: 90 cm
- latime: 40 cm
- material: portelan
- forma: oval
- culoare: alb
- greutate: 28 kg

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Lavoar Klea 90X40 cm Alb

Serie Klea
Tip material portelan
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Lavoar Klea 90X40 cm Alb

Lungime(mm) 900mm
Latime(mm) 400mm
Greutate neta(Kg) 28Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar Klea 90X40 cm Alb, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lavoar Klea 90X40 cm Alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar Klea 90X40 cm Alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar Klea 90X40 cm Alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar Klea 90X40 cm Alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork