Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Mortare hidroizolante

  Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

  COD: MAP-1674020
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 28.74 lei
  Transport national: 28.74 lei
  oferta
  -10%
  369.85 lei
  332.87

  Lei / sac - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  332.87
  Cat ai nevoie?
  / sac

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la buc. ( 1 buc. = 1 sac )

  Doar 55,48 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Protejarea peretilor la interior impotriva umezelii este deosebit de importanta pentru ca de acest lucru depinde durabilitatea amenajarii si deci si confortul nostru. Infiltratiile de apa in bai si balcoane pot cauza numeroase probleme atat in casa sau in spatiul nostru, cat si fata de spatiile alaturate, care pot fi afectate de umezeala in exces. Chiar daca nu este vizibila, hidroizolatia din bai este asadar un element de baza in orice constructie si amenajare, iar acestui aspect trebuie sa ii acordam o atentie deosebita.


Mapei vine cu o solutie rapida si la indemana tuturor: Monolastic. Acest mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment este utilizat asadar pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, bailor si dusurilor, inainte de aplicarea placilor ceramice.


Aplicarea lui este rapida, iar beneficiile sunt pe termen lung, asigurandu-va linistea si siguranta de care aveti nevoie.


Caracteristici tehnice


Monolastic de la Mapei este un mortar pe baza de ciment, monocomponent hidroizolant ce contine lianti, agregate selectionate cu granulatie fina si polimeri acrilici speciali extrem de flexibili. Mortarul obtinut in urma amestecului cu apa are urmatoarele proprietati:


-hidroizolare durabila a suporturilor cu un strat in grosime de numai 2 mm


-lucrabilitate excelenta


-se aplica cu usurinta cu mistria, trafaletul sau bidineaua


-potrivit si pentru suprafete orizontale si verticale


-capacitate certificata de acoperire fisuri, chiar si la temperaturi scazute (-5°C)


Recomandari


Monolastic de la Mapei nu se uilizeaza:


 • In amestec cu ciment, agregate sau ipsos

 • pe straturi suport saturate cu apa

 • in grosimi mai mari de 2 mm pe strat

 • la temperaturi mai mici de +5°C

Cum se aplica Monolastic de la Mapei


Starturile suport trebuie sa fie uscate foarte bine, fara fisuri sau goluri mari. De asemenea, trebuie indepartate toate urmele de praf sau diverse alte impuritati, pentru a creste aderenta.


Se adauga 5,4-5,8 litri de apa intr-un recipient curat, apoi se presara incet Monolastic si se amesteca mecanic, energic, timp de 3 minute pana cand se realizeaza o omogenizare completa, avand grija sa se inglobeze de pe peretii si fundul recipientului pulberea neomogenizata. Folositi pentru aceasta operatiune un mixer mecanic cu numar scazut de rotatii.


Monolastic trebuie aplicat cu o bidinea, un trafalet sau o spatula, in cel putin doua straturi, in timp de 60 de minute de la prepararea lui, asteptand intre primul si al doilea strat cel putin 2 ore. Atentie insa, nu mai devreme de uscarea primului strat. Grosimea finala a stratului va fi de 2 mm sau max. 4 mm.


Descriere tehnica


Mortar pe baza de ciment, monocomponent, cu rol de hidroizolatie, cu flexibilitate ridicata

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Greutate neta(Kg) 20Kg

Caracteristici tehnice Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +30grd.C
Consum specific(kg\mp) 1,1kg\mp
Ambalaj Saci de polietilena de 20 kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar hidroizolant pentru beton, tencuieli si sape pe baza de ciment Mapei 20 kg/sac Monolastic'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork