Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Mortare pentru repararea beton

  Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K

  COD: MAP-FER1K
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 16.14 lei
  Transport national: 16.14 lei
  oferta
  -10%
  57.83 lei
  52.05

  Lei / buc. - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  52.05
  Cat ai nevoie?
  / buc.

  ADAUGA IN COS

  Doar 8,68 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K

Pentru ca de calitatea lucrarilor de construcție si a materialelor utilizate depinde siguranta noastra, a tutuoror, alegerea celor mai potrivite produse pentru un edificiu este esentiala. Din fericire tehnologia a evoluat foarte mult in acest domeniu, iar Mapei a scos mereu pe piata produse de top in acest sector.


Un astfel de produs este si Mapefer 1K, un mortar monocomponent anticoroziv, pe bază de ciment, pentru protecţia barelor de armătură. Aflat asadar in contact direct cu barele de metal ce intra in structura de rezistenta a oricarei constructii ce presupune turnarea de beton, acest mortar prezinta caracteristici unice care asigura o protectie la coroziune si reda nivelul de alcalinitate al barelor de armătură pentru lucrările de reparaţii efectuate cu mortarele cu contracţii compensate din gama Mapegrout.


Caracteristici tehnice


Mapefer 1K de la Mapei este un mortar monocomponent pe bază de ciment, polimeri sub formă de pulbere şi inhibitori de coroziune, care se aplică pe barele de armătură pentru a preveni formarea ruginii. Aceasta protectie se datoreaza unei excelente aderenţe la metal, dar si prezentei inhibitorilor de coroziune.


Recomandari


Mapefer 1K nu se aplica:


-in amestec cu agregate sau ciment


-la temperaturi sub +5°C


Cum se aplica


Barele de metal trebuie sablate inainte de aplicarea mortarului. Daca acest lucru nu este posibil, se recomanda curatarea profunda prin periere.


Se adauga 1,0-1,1 litri de apă într-un recipient si, amestecând continuu, se presara 5 kg de Mapefer 1K. Dupa omogenizare, mortarul trebuie utilizat in decurs de o ora.


Aplicarea se face in doua straturi cu ajutorul unei pensule. Este bine ca suprafata barei de armătură sa fie acoperita total şi uniform. Grosimea totală a celor două staturi trebuie să fie de aproximativ 2 mm.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +35grd.C
Ambalaj Sac 5kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier la structurile din beton Mapei 5 kg/bucata Mapefer 1K'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork