Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Materiale pentru etansare

  Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell

  COD: MAP-MPSW
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  oferta
  -10%
  116.23 lei
  104.61

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  104.61
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 17,44 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell

Mapeproof Swell a fost conceputa special pentru etansarea flexibila, impermeabila a fisurilor betonului armat sau a elementelor prefabricate cu infiltratii de apa. 


Mapeproof Swell este o pasta hidrofila monocomponenta expansiva utilizata pentru reparatii si lucrari de impermeabilizare la structurile din beton armat.


Pasta Mapeproof Swell de la Mapei se utilizeaza pentru etansarea conductelor care trec prin beton, distantierilor din cofraje, repararea rosturilor de dilatare impermeabilizate la structurile din beton armat, etansarea fisurilor unde exista infiltratii de apa la structuri din beton armat, lipirea diferitelor tipuri de rosturi, etansarea gurilor de evacuare la bazinele de inot sau la rezervoare, etansarea rosturilor de constructie la zidarii.


Poate fi aplicata pe suprafete umede sau uscate, la orice temperatura si orice tip de infiltratie cu apa. In contact cu apa, volumul Mapeproof Swell creste, rezistand la o presiune hidrostatica foarte mare. Adera perfect la suprafetele usor umede, atata timp cat suprafata este curata si solida.


Mod de aplicare:


 Indepartati praful si partile care se desprind de pe suprafata si orice materiale ce pot compromite aderenta Mapeproof Swell. Suportul poate fi umed, dar suprafata sa nu prezinte baltiri de apa. Mapeproof Swell se aplica uniform si continuu, acesta expandand in interiorul fisurii/rostului ce se doreste a fi etansata.


Recomandari:


 - inainte de aplicarea pe beton, asteptati pana cand produsul si-a incheiat priza.


 - nu aplicati Mapeproof Swell daca suprafata suport este foarte contaminata cu acizi sau solventi. Curatati cu atentie suprafata inainte de aplicare.


 - nu aplicati Mapeproof Swell pe suprafete murdare sau deteriorate.


Descriere tehnica:


 Mastic hidroexpansiv pentru sigilarea trecerilor si etansarea elastica a strapungerilor in structura de beton (tevi, conducte), pentru restabilirea etanseitatii rosturilor rigide sau pentru oprirea infiltratiilor de apa in structura de beton, precum si pentru etansarea suplimentara a pieselor inglobate la bazine sau piscine.


 


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Pasta etansare si impermeabilizare fisuri in beton Mapei tub 320 ml Mapeproof Swell'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork