Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL

    COD: SET-MAPEFLOOR A+B
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL

Podeaua unui spatiu comercial sau industrial presupune utilizarea unor materiale speciale care sa asigure confortul celor ce vin in contact permanent cu aceasta, dar sa permita in acelasi timp si curatatea si dezinfectarea sa in cele mai bune conditii. Altfel spus, pardoselile sunt elementul de baza in mentinerea curateniei si in asigurarea unui climat comfortabil si sigur pentru toti.


Mapefloor I 300 SL de la Mapei este o alternativa extrem de atractiva si practica pentru spatiile ce necesita indeplinirea unor conditii speciale privind siguranta si igiena. Mapefloor I 300 SL este o masa de egalizare epoxidica bicomponenta cu 100% continut de corp solid utilizata pentru realizarea pardoselilor autonivelante si/sau a celor multistrat. Caracterul sau antiderapant sau neted il recomanda ca un produs ideal pentru realizarea imbracamintilor de pardoseli in industria farmaceutica si industria alimentara, chimica, in laboratoare, camere sterile, camere aseptice si spitale.


Caracteristici tehnice


Mapefloor I 300 SL este o masa de egalizare pe baza de rasina epoxidica filerizata, cu 100% continut de corp solid, fara solventi si nonylfenol. Versatil, solid, rezistent la substante chimice si la abraziune, el poate fi aplicat in staruti de pana la 4 mm.


Mapefloor I 300 este asadar o rasina epoxidica bicomponenta: component A, consistenta lichida si culoare neutra, 15kg/buc, component B, consistenta lichida si culoare galben pai, 5 kg/buc. Amestecul rezulatat este fluid, de culoare neutra, apt pentru trafic pietonal la prox. 24 ore de la aplicare.


Recomandari


Mapefloor I 300 SL nu se aplica:


-diluat cu apa sau solventi


-pe suprafete umede, acoperite cu praf sau friabile, cu urme de ulei sau grasimi


-intr-un amestec ce nu respecta predozajul


-in incaperi incalzite cu surse de caldura ce emit dioxid de carbon si vapori de apa


Cum se aplica


Suportul trebuie sa fie perfect curat si uscat. Pe suprafata respectiva si va aplica un strat uniform de amorsa Primer SN ca atare sau amestecat cu Quartz 0.5 cu o spatula metalica fara dinti sau cu fierul de glet.


Mapefloor I 300 SL este un produs format din 2 componente predozate ce se amesteca imediat înainte de utilizare. Componenta A se amesteca foarte bine, apoi se adauga continutul componentei B si se mixeaza electric la turatie mica.


Mapefloor I 300 SL poate fi utilizat pentru realizarea de suprafete antiderapante sau acoperiri autonivelante, astfel:  • Acoperire multistrat antiderapanta – strat de 0.8-1.2 mm grosime

  • Acoperire multistrat antiderapanta – strat de 3-3,5 mm grosime

  • Acoperire autonivelanta de 2-4 mm cu suprafata lucioasa


Descriere tehnica


Rasina epoxidica bicomponenta de culoare neutra, multifunctionala pentru pardoseli industriale, aplicabila in grosimi de pana la 4 mm.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rasina epoxidica bicomponenta pentru pardoseli industriale autonivelante sau multistrat Mapei 20kg/set Mapefloor I 300 SL'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork