Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Scari aluminiu

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte

Scara Euro E3 3x8 Trepte. E3 cu trei tronsoane transformabila atat in scara de sprijin, cat si scara dubla. Echipata cu stabilizator de baza. Dotata cu roti de deplasare pe perete incepand de la 3x8. In pozitia trepied, cel de-al treilea element nu se foloseste pentru urcare si serveste numai protectie de siguranta pentru corp.


Euro este o serie de scari profesionale bordate cu 1, 2 si 3 elemente utilizabile prin desfasurare si trepied, disponibile in varianta manuala si cu funie. Sunt realizate din aluminiu nervurat, conform normei EN131 si testate de Politehnica din Milano. Este seria din gama medie-inalta cu dimensiuni si echipari standard optime.

Dotari standard:
- Stabilizator de baza
- Chei pentru blocarea stabilizatorului
- Ranforsare interna de nailon la locasul stabilizatorului
- Curele anti-deschidere accidentala
- Roti de alunecare
- Elemente de deschidere din aluminiu 
- Tampoane din cauciuc antiderapant
- Dispozitiv antidesfasurare accidentala
- Dop antidesfasurare dincolo de înaltimea de siguranta
- Certificat de testare conform normelor europene
- Manual de utilizare si întretinere
- Pasul dintre trepte: 28 cm
- Portanta 150 kg


Caracteristici:
- Lungime scara inchisa: 2.4 m
- Lungime scara trepied: 2.3 m
- Lungime scara culisata: 5.75 m

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte

Serie Euro E3
Culoare Aluminiu
Tamponi din PVC antialunecare DA
Pozitii intermediare 3
Numar trepte 3x8
Sarcina(Kg) 150Kg

Dimensiuni produs Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte

Distanta dintre trepte(cm) 28cm
Dimensiune profil(cm) 6.7x2.7cm

Dimensiuni ambalaj Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte

Greutate bruta(Kg) 17.5Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Scara aluminiu Euro E3 3x8 Trepte'