Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Tablouri electrice

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Tablou electric de siguranta 6 module, alb

Tablou electric cu montaj incastrat, 6 module, culoare alba.


Dimensiuni: 180x200x82mm


Made in Italy


 


Nota: acest produs poate fi comandat in limita stocului disponibil.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Tablou electric de siguranta 6 module, alb

Tip montaj INCASTRAT
Nr. module 6
Culoare Alb

Dimensiuni produs Tablou electric de siguranta 6 module, alb

Lungime(mm) 180mm
Latime(mm) 200mm
Inaltime(mm) 82mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Tablou electric de siguranta 6 module, alb, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Tablou electric de siguranta 6 module, alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Tablou electric de siguranta 6 module, alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Tablou electric de siguranta 6 module, alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Tablou electric de siguranta 6 module, alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork