Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033

    COD: TKT-3942033
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033

Tapet PVC eterogen, gri, din colectia Aquarelle HFS, cu grosimea de 0.92 mm si un strat de uzura de 0.12 mm. Fiind un tapet PVC antibacterian, este recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.


Caracteristici:


     ✅ Este o solutie performanta pentru pereti;


     ✅ Este antibacterian - ideal pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena;


     ✅ Ofera un aspect continuu si uniform pentru intreaga suprafata, intrucat imbinarile se realizeaza prin sudura cu un cordon special;


     ✅ Este rezistent la apa si se poate folosi si in bai.


     ✅ Disponibil in 


Cum se monteaza:


Montarea tapetului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. La cerere, putem oferi contra-cost si montajul pentru tapetul PVC.Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp.


 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033

Grosime(mm) 0.92mm
Latime rola(mm) 2000mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Tapet PVC gri eterogen TARKETT AQUARELLE HFS 033'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork