Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W

  COD: MAP-077010
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 20.34 lei
  Transport national: 20.34 lei
  420.90

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 70,15 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W

Protectie incolora pentru impermeabilizarea fatadelor din beton, a tencuielilor pe baza de ciment, beton celular, caramida aparenta sau piatra naturala, impotriva apei de ploaie care bate direct pe zidarie.


Antipluviol W este o mixtura pe baza de rasini in dispersie apoasa, caracterizat prin capacitate ridicata de impregnare si penetrare a tuturor materialelor utilizate in constructii facandu-le sa respinga apa. Aplicat pe suport poros, Antipluviol W patrunde in profunzime si reactioneaza cu umiditatea naturala formand un strat hidrofob in interiorul porilor si capilarelor, care respinge apa. Antipluviol W are o rezistenta optima la alcalinitatea materialelor pe baza de ciment si la radiatiile ultraviolete. Utilizarea Antipluviol W este recomandata numai pentru suprafete verticale.


Antipluviol W nu formeaza pelicula, de aceea nu modifica permeabilitatea la vapori de apa si nu altereaza aspectul estetic al materialului tratat.


Finisajul incolor Antipluviol W de la Mapei se utilizeaza pentru reducerea umiditatii peretilor tencuiti expusi la actiunea apei de ploaie, protectie impermeabila, incolora, pentru cladiri cu valoare arhitectonica si monumente istorice, impermeabilizant pentru ziduri si fatade din caramida aparenta si piatra naturala.


Mod de aplicare:


 Inainte de a realiza impregnarea suprafetelor, este esential sa se elimine de pe suport praful, grasimile, uleiurile, vopseaua, eflorescentele saline, muschii si buruienile, care ar putea impiedica patrunderea materialului Antipluviol W in profunzime. Antipluviol W este un material gata de utilizare si nu necesita diluare cu apa. Inainte de utilizare agitati bine recipientul. Produsul se aplica pe suport in mai multe straturi, pana la saturatie, iar aplicarea straturilor se face umed pe umed, cu ajutorul unui trafalet sau bidinea. Dupa aplicarea Antipluviol W pe suport, nu mai este posibila vopsirea acestuia cu vopsele pe baza de apa.


Recomandari:


 - nu aplicati Antipluviol W pe suport umed sau nematurat


 - nu aplicati Antipluviol W la temperaturi mai mici de +50C sau mai mari de +350C. Produsul se aplica numai pe suport uscat si nu in bataia directa a razelor de soare.


Utilizarea Antipluviol W nu este recomandata pentru:


  -impermeabilizarea suprafetelor orizontale, bazinelor de apa sau subsolurilor


  -pe zidarii umede datorita infiltratiilor de apa prin capilaritate


  -goluri de lift si suprafete expuse la apa cu presiune


  -suprafete din gips, tencuieli sintetice sau tencuieli finisate cu vopsele sintetice.


Descriere tehnica:


 Tratament incolor de hidrofobizare pe baza de rasini silanice si siloxanice in dispersie apoasa pentru protectia zidariei externe (fatade) din beton, caramida si placi ornamentale din piatra naturala impotriva apei de precipitatii. Se aplica doar pe suprafete verticale.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W

Actiune produs Protectie
Suprafata pe care se utilizeaza Piatra naturala

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Protectie incolora impermeabilizanta fatade Mapei 10 kg/bucata Antipluviol W'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork