Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Protectie pentru butasii de vie

    COD: AKYLUX 2 MM
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Protectie pentru butasii de vie

Se recomanda instalarea protectiilor imediat dupa plantare, fixate in pamant 3-5cm.


Avantaje:
-protejeaza planta tanara in timpul erbicidarilor;
-protectie impotriva rozatoarelor;
-in interiorul invelitorii nu se dezvolta buruienile.
 


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Protectie pentru butasii de vie

Inaltime(mm) 370mm
Latime(mm) 80mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Protectie pentru butasii de vie, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Protectie pentru butasii de vie

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Protectie pentru butasii de vie' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Protectie pentru butasii de vie' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Protectie pentru butasii de vie'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork