Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere

Ai terminat de amenajat sau renovat locuinta sau biroul si acum trebuie sa faci curatenie pentru a te putea muta cat mai repede si a te bucura de confort? Mapei iti vine in ajutor cu un produs ce va usura procesul de curatare a podelelor si a peretilor acoperiti cu placi ceramice. Keranet este o pulbere de curatare a gresiei si faiantei de diversele urme de ciment, adeziv sau chit de rosturi ce au ramas inca pe suprafete si s-au intarit, fiind dificil de indepartat.


Un astfel de detergent este extrem de util pentru ca el permite indepartarea rapida si fara efort a acestor reziduuri.


Keranet Pulbere este eficient si impotriva urmelor de var, a eflorescentelor, a mizeriei si uleiurilor. In plus, este ideal pentru curatarea mizeriei acumulate in santier pe materiale de constructii cum ar fi placi ceramice, lavoare si cazi, aluminiu anodizat, otel inoxidabil, lucrari in crom, dar si pentru curatarea petelor usoare de rugina.


Caracteristici tehnice


Keranet este un curatitor ce are la baza un acid organic special care are avantajul de a fi agresiv fata de pete si eflorescente, comparabil cu al acizilor foarte puternic, dar fara a emana miros toxic.


Recomandari Keranet Pulbere nu se foloseste:


-pe marmura si roci calcaroase


-pe placi ceramice sau suprafete glazurate care nu au smalt rezistent la acizi (se recomanda efectuarea unui test prealabil)


-pe suprafete metalice sau care pot coroda (se recomanda protejarea acestora)


-produsul nu trebuie sa stea prea mult pe suprafata rosturilor – se spala din abundenta cu apa pentru a indeparta orice urme de produs


Mod de aplicare


Inainte de aplicare utilizatorul trebuie sa isi protejeze mainele cu ajutorul unor manusi. Suprafetele adiacente zonei de urmeaza a fi curatata se protejeaza si ele de eventualii stropi. Daca suprafata ce trebuie curatata este foarte absorbanta (cotto toscano, placi ceramice poroase, beton, tencuieli etc.), se va umezi foarte bine cu apa, inainte de aplicarea detergentului Keranet.


Aplicarea se face cu ajutorul unui mop sau a unei bidinele, se lasa 5 minute timp de actionare, dupa care se freaca cu ajutorul unui burete semi-abraziv si se spala cu apa din abundenta. Pentru zonele dificile operatiunea se poate repeta.


Cand trebuie folosit Keranet Pulbere Concentrat (pentru curatarea placilor de cotto toscano chituite cu chituri pe baza de ciment de culoare antracit) se procedeaza in acelasi fel, cu deosebirea ca detergentul praf se imprastie pe pardoseala bine udata cu apa in prealabil.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere

Greutate bruta(Kg) 1Kg

Caracteristici Tehnice Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere

Actiune produs Curatare
Suprafata pe care se utilizeaza Obiecte sanitare; Gresie
Ambalaj cutie

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Pulbere'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork