Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere

-10%
Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere

Cod produs: MAP-15145

0 review-uri | scrie un review

Comanda telefonica: 0372 725 725
Stoc limitat
Cost Transport
Cost transport: 25.7 Lei

Pret: 400,99 Lei / cutie
445,54 Lei

Produsul poate fi comandat doar la cutie (1 cutie = 1 cutie)

Cumpara online in RATE fara dobanda

star bt alpha bank card avantaj brd garanti

Descriere Produs

Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere

Ai terminat de amenajat sau renovat locuinta sau biroul si acum trebuie sa faci curatenie pentru a te putea muta cat mai repede si a te bucura de confort? Mapei iti vine in ajutor cu un produs ce va usura procesul de curatare a podelelor si a peretilor acoperiti cu placi ceramice. Keranet este o pulbere de curatare a gresiei si faiantei de diversele urme de ciment, adeziv sau chit de rosturi ce au ramas inca pe suprafete si s-au intarit, fiind dificil de indepartat.

Un astfel de detergent este extrem de util pentru ca el permite indepartarea rapida si fara efort a acestor reziduuri ce ar presupune un efort sporit si ar putea duce chiar la zgarierea placilor.

Keranet Pulbere este eficient si impotriva urmelor de var, a eflorescentelor, a mizeriei si uleiurilor. In plus, este ideal pentru curatarea mizeriei acumulate pe materiale de constructii, cum ar fi: placi ceramice, lavoare si cazi, aluminiu anodizat, otel inoxidabil, lucrari in crom, dar si pentru curatarea petelor usoare de rugina.

Caracteristici tehnice:
Keranet este un curatitor ce are la baza un acid organic special care are avantajul de a fi agresiv fata de pete si eflorescente, comparabil cu al acizilor foarte puternic, dar fara a emana fum toxic.

Recomandari
Keranet Pulbere nu se foloseste:
- pe marmura si roci calcaroase
- pe placi ceramice sau suprafete glazurate care nu au smalt rezistent la aciz (se recomanda efectuarea unui test prealabil)
- pe suprafete metalice sau care pot coroda (se recomanda protejarea acestora)
- produsul nu trebuie sa stea prea mult pe suprafata rosturilor – se spala din abundenta cu apa pentru a indeparta orice urme de produs

Mod de aplicare:
Inainte de aplicare, utilizatorul trebuie sa isi protejeze mainele cu ajutorul unor manusi. Suprafetele adiacente zonei ce urmeaza a fi curatata se protejeaza si ele de eventualii stropi. Daca suprafata ce trebuie curatata este foarte absorbanta (cotto toscano, placi ceramice poroase, beton, tencuieli etc.), se va umezi foarte bine cu apa, inainte de aplicarea detergentului Keranet.

Aplicarea se face cu ajutorul unui mop sau a unei bidinele, se lasa 5 minute timp de actionare, dupa care se freaca cu ajutorul unui burete semi-abraziv si se spala cu apa din abundenta. Pentru zonele dificile, operatiunea se poate repeta.

Cand trebuie folosit Keranet Pulbere Concentrat pentru curatarea placilor de cotto toscano chituite cu chituri pe baza de ciment de culoare antracit, se procedeaza in acelasi fel, cu deosebirea ca detergentul praf se imprastie pe pardoseala bine udata cu apa in prealabil.

Caracteristici Produs
Specificatii si detalii

Dimensiuni ambalaj - Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere
Greutate bruta(Kg):5Kg
Caracteristici Tehnice - Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere
Actiune produs:Curatare
Suprafata pe care se utilizeaza:Obiecte sanitare
ambalaj:cutie
Producator:MAPEI

Recenzii
Rating Produs

Ratingul produsului

0 din 5 / 0 review-uri

Acorda o nota

Scrie un review

Produse similare

Prod. Favorit Compara Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 1kg / bidon Keranet Ultracare Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 1kg / bidon Keranet Ultracare Solutie de curatare faianta si gresie mapei 1kg / bidon keranet ultracare 29,37 Lei / buc Adauga in cos
-10% Prod. Favorit Compara Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 5kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Pulbere pentru curatare faianta si gresie Mapei 1kg/cutie Keranet Ultracare Pulbere Pulbere pentru curatare faianta si gresie mapei 1kg/cutie keranet ultracare pulbere93,11 Lei | -10% 83,80 Lei / cutie Adauga in cos

    Istoric Navigare Produsele pe care le-ai vizualizat
    Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
      Acceseaza produsele in functie de producator