Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Covor PVC eterogen

160 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Covor PVC eterogen
produsele 1-24 din 160
In functie de locul unde este folosit finisajul pentru pardoseala, exista solutii dedicate cu caracteristici tehnice potrivite interioarelor din ansambluri rezidentiale, spatii comerciale sau constructii industriale. Printre cele mai utilizate produse se regaseste covorul PVC deoarece este o pardoseala profesionala, cu un design deosebit si uniform care poate fi aplicat atat pe podea, cat si pe pereti. Gama de covor PVC se imparte in mai multe variante: covor PVC omogen, covor PVC eterogen, covor PVC pentru pardoseli sportive sau covor PVC antibacterian pentru spatii medicale. Opiniile variaza in alegerea produsului din covor PVC, majoritatea luand in calcul pretul, durabilitatea, factorii ecologici si ergonomici, dar si aspectul vizual si designul.
Modelele de covor PVC omogen sunt realizate dintr-un singur strat, grosimea stratului de uzura fiind egala cu grosimea totala, astfel incat designul ramane neschimbat indiferent de uzura.
Alternativa de covor PVC eterogen este produsa din trei straturi: stratul de uzura, stratul principal si stratul de suport – care ii confera proprietati speciale. De ce sa alegi pardoseli din PVC eterogen? Covorul pvc eterogen este durabil si se intretine usor. Plus ca gama de covor PVC eterogen se aplica cu succes in scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare sau depozite.