eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Covor PVC pardoseli sportive

Cate cerinte specifice, atatea solutii profesionale gasim in alegerea unei pardoseli din vinil (covor PVC). In cazul terenurilor de sport, pardoseala folosita trebuie sa indeplineasca numeroase cerinte, dar cea mai importanta este sa ofere siguranta, adica sa nu fie alunecoasa, nici prea moale, dar nici prea dura, pentru a preveni posibilele accidentari. Pardoseala pentru sport este creata special pentru a oferi o buna saritura a mingii, un grad de absorbtie al socurilor si o calitate crescuta a activitatilor sportive. Construirea sau renovarea pardoselii din sala de sport din scoala se realizeaza cel mai bine din covor PVC sportiv sau folosind o pardoseala cu suprafata din covor PVC sau linoleum in combinatie cu o varianta de lemn mai moale decat parchetul sportiv. Astfel, articulatiile elevilor vor fi mai protejate. Daca sala este conceputa sa se organizeze si evenimente culturale, precum concerte, pardoseala textila sau din covor PVC protejeaza eficient parchetul sportiv. Covorul PVC sportiv este o solutie economica ce garanteaza reducerea zgomotelor si absorbtia socurilor. Disponibil intr-o gama variata de culori, face ca pardoseala sportiva din covor PVC sa fie alegerea potrivita.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.