Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Racord imbinare dublu pentru CD 60

Racordul de îmbinare dublu este o piesă de îmbinare încrucişată a profilelor portante tip CD60, confecţionată prin laminare la rece din tablă zincată cu grosimea de 0.8 mm. Se utilizează în nodurile de intersecţie ale profilelor portante tip CD în condiţii de încărcare normală.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Racord imbinare dublu pentru CD 60, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult
1 2
Bogdan adrian 01 Martie 2019

Buna. Cum se folosește piesa? Am lucrat dar alt model de la knauf. Introduceau piesa, reglau la distanță profilul apoi apăsați apropiatele laterale, iar piesa apropia perfect profilul portlant de cel de montaj. Aceasta cum se blochează pe poziție? Multumesc

Scrie un review despre Racord imbinare dublu pentru CD 60

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Racord imbinare dublu pentru CD 60' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Racord imbinare dublu pentru CD 60' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Racord imbinare dublu pentru CD 60'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork