Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Racord suspensie pentru CD 60

Racordul suspensie cu arc este o piesă de ancorare cu siguranţă pentru profilele portante CD60, confecţionată prin debitare şi ambutisare, din tablă zincată de oţel, cu grosimea de 0,7 mm.


Este elementul de fixare elastică pentru tijele de susţinere a profilelor de tip CD ce susţin tavanul fals din gips-carton şi au un grad de încărcare mediu. Forma capătului piesei este concepută astfel încât să aibă o prindere mai sigură decât piesele simple de ancorare.


Tehnica de ancorare poate absorbi deformările sau mişcările obişnuite ale structurii suport, fără deterioarea plafoanelor suspendate (orizontale sau înclinate).


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Racord suspensie pentru CD 60, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Racord suspensie pentru CD 60

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Racord suspensie pentru CD 60' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Racord suspensie pentru CD 60' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Racord suspensie pentru CD 60'