Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta cromCaracteristici tehnice:


- latime: 400 mm


- inaltime: 420 mm


- adancime: 120 mm


- material: alama


- finisaj: crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom

Serie Retro
Tip material alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom

Lungime(mm) 420mm
Latime(mm) 400mm
Inaltime(mm) 120mm
Greutate neta(Kg) 2Kg

Dimensiuni ambalaj Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom

Lungime bruta(mm) 450mm
Latime bruta(mm) 450mm
Inaltime bruta(mm) 150mm
Greutate bruta(Kg) 2Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Raft dublu de sticla, colectia Retro, nuanta crom'