Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke

Cauti solutia potrivita pentru fiecare spatiu? Vimar iti pune la dispozitie o varietate de aparataj modular din care sa te inspiri si sa aduci plus valoare in orice interior.


Gama Arke de la Vimar este o colectie moderna de rame ornamentale pentru aparataj modular (priza schuko modulara, intrerupator modular, comutator modular axial, variator, comenzi domotice, senzori electronici de umiditate si de temperatura, priza net RJ45, priza TV, priza USB, priza HDMI sau aparataj modular multifunctional), de calitate ridicata, cu grija pentru detalii, modelele fiind prelucrate cu tratamente eco-friendly, tehnologie overmoulding si vopsea antiuzura. Rama ornamentala Arke se remarca printr-o gama cromatica bogata si diversificata.


Rama ornament Metal Brushed Brass:  • rama clasica 

  • 1 modul

  • din metal

  • culoare alama periat

  • din seria VIMAR, gama Arke


Solutii propuse de Vimar sunt versatile si modulare pentru o multime de posibilitati de instalare. Dispozitivul din 1 - 3 module permite instalarea mai multor dispozitive cu modularitate diferita pe un singur suport, pana la o compozitie din 21 module pentru placi de 7+7+7. Suportul pe care se instaleaza dispozitivele este dotat cu dinti de blocare, care permit o fixare solida si sigura a fiecarui dispozitiv, garantand o aliniere perfecta intre dispozitive, reusind sa creeze un efect estetic placut vizual. Fixarea dispozitivului are loc frontal fata de suport, putand interveni asupra instalatiei in orice moment, fara a trebui indepartat suportul din cutie.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke

Gama ARKE
Culoare ALAMA
Tip material rame metal
Nr. module 1
Rama clasica

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rama ornament 1 modul Metal Brushed Brass Vimar Arke'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork