Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne

Rama ornament 3 module , tehnopolimer de culoare champagne seria VIMAR gama NEVE.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne

Gama NEVE
Culoare CHAMPAGNE
Tip material rame tehnopolimer
Nr. module 3

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rama ornament 3M VIMAR NEVE champagne'

Accesorii

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork