Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA

Suport 2M cu gheare interax 71mm.

Suport/Cadru, 2 module cu gheare (zidarie) pentru fixare aparataj VIMAR in cutii de montaj (doze) cu diametrul de - 60 mm, 71 mm distanta dintre centre, seria VIMAR gama PLANA

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA

Gama PLANA
Tip doza zidarie
Nr. module 2
Tip prindere cu gheare

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Neve UP - pentru prize si intrerupatoare versatile si inteligente

Pe langa design-ul nou, seria Neve UP se remarca si prin functionalitate, calitate, siguranta si instalare...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rama suport 2 module cu gheare interax 71mm VIMAR PLANA'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork