Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE

Suport 2 module cu gheare, pentru doze modulare de 60 mm si 71 mm distanta dintre centre, seria VIMAR gama NEVE.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE

Gama NEVE
Tip doza zidarie
Nr. module 2
Tip prindere cu gheare

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rama suport 2M cu gheare pentru doza zidarie VIMAR NEVE'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork