Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B

  COD: MAP-SET EPOJET
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  226.73

  Lei / set - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / set

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la buc ( 1 buc = 1 set )

  Doar 37,79 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B

Rasina epoxidica bicomponenta pentru repararea structurilor ce prezinta crapaturi sau fisuri cauzate de incarcari foarte mari, impact accidental sau cutremure.


Epojet de la Mapei se utilizeaza pentru repararea structurala a grinzilor, stalpilor si pardoselilor fisurate, prin injectare la presiune redusa, repararea si impermeabilizarea fisurilor la rezervoare, bazine sau canale, repararea, prin injectare, a elementelor de fatada, straturilor de acoperire ale peretilor si elementelor arhitecturale aflate in faza de desprindere, consolidarea  structurala si restaurarea constructiilor civile si industriale ce prezinta semne de fisurare, etansarea fisurilor in sape pe baza de ciment, restaurarea , prin injectare, a structurilor din beton degradate de miscari seismice sau impact mecanic.


Epojet este un adeziv epoxidic bicomponent fara solven, in parti predozate ce trebuiesc amestecate impreuna inainte de utilizare. Amestecul rezultat este un lichid cu vascozitate redusa, indicat pentru injectari. Odata intarit, capata proprietati excelente de impermeabilizant, foarte bun izolant, cu rezistenta ridicata si aderenta perfecta la beton si metal.


Mod de utilizare:


 Inainte de injectarea cu Epojet, betonul trebuie sa fie perfect curat si solid. Indepartati partile care se desprind, praful, laptele de ciment sau vopseaua. Epojet trebuie folosita in 40 de minute de la preparare. Evitati folosirea Epojet cand temperatura exterioara si cea a stratului suport este mai mica de +50C.


Recomandari:


 - nu folositi Epojet la temperaturi mai mici de +50C


 - nu aplicati Epojet pe suprafete umede


 - nu folositi Epojet pentru etansarea rosturilor de dilatare.


Descriere tehnica:


 Rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, superfluida pentru injectari in fisuri la structurile portante si neportante de beton degradate. Se utilizeaza in cadrul consolidarilor structurale prin injectari cu presiune joasa; consolidari structurale prin lipirea de tole de otel pe elemente de beton (tehnica betonului placat); la refacerea impermeabilitatii la bazine, tancuri si canale care au fisuri; ca adeziv fluid pentru ancorari conectori, bare de otel beton si tiranti metalici, la inchiderea prin injectare a cavitatilor aferente cablurilor de tensionare la elemente de beton post-comprimat.


Setul include componenta A (2 kg) si componenta B (0.5 kg)

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rasina expoxidica reparatii beton Mapei 2,5 kg/set Epojet A+B'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork