Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L

    COD: LOR2665
    Garantie: 2 ani
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L

REVOLUTION este o vopsea universala, foarte lucioasa, care prezinta aderenta foarte buna pe mai multe tipuri de suporturi: otel galvanizat, aluminiu anodizat, fier, cupru, PVC, ceramica, plastic semirigid, lemn sau pereti din beton. Acest produs este fabricat pe baza de rasini alchidice modificate si pigmenti rezistenti la lumina.

DOMENIUL DE UTILIZARE

REVOLUTION se utilizeaza in industria de constructii civile si industriale, in zonele marine si montane, iahturi, atat la interior, cat si la exterior.

Metode de aplicare:
Pulverizare: se dilueaza cu 15-20 % diluant nitro si se aplica la o presiune de 3-4 atmosfere.
Diametrul duzei de pulverizare: 1,7-2,0 mm.
Pensula, trafalete: gata de utilizare.

Grosimi de strat recomandate: 50-60 microni strat uscat.

CONSUMURI SPECIFICE:

REVOLUTION: 12 mp/l sau 100 g/mp/ strat la 60 microni. Se aplica in unul sau doua straturi.
Consumurile sunt cele teoretice, ele depind de gradul de pregatire al suprafetelor, rugozitatea acestora sau pierderile de material de la aplicare.

Timp de reacoperire:
Produsul se poate aplica in unul sau doua straturi, cu timp intermediar intre straturi de aproximativ 12 ore, la o temperatura a mediului ambiant de 5-30 grade Celsius.
A nu se aplica inainte de inceperea ploii sau cand temperatura suportului este cu 3 grade Celsius sub temperatura punctului de roua.
Produsul este intarit dupa 24 ore de la aplicare.Produsul se vinde la cutie de 0.75 L.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L

Tip Vopsea Solvent
Acoperire 12mp/L
Timp uscare(ore) 24ore

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'REVOLUTION ALLUMINIO 0,75 L'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork