Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA

Alegerea unui rezervor WC tine de forma, de materialul din care este fabricat, cat si de latura practica si economica a debitului de apa. Rezervorul Debba cu alimentare laterala este dedicat vasului de toaleta, este usor de instalat pe vas si are o functionalitate practica. Contine un buton care gestioneaza dozarea cantitatii de apa pe care vrem sa o folosim, in totalitate sau doar jumatate din rezervor. Arcul acestui buton este de buna calitate si nu se deterioreaza rapid.


Caracteristici tehnice:


- lungime: 340 mm


- latime: 160 mm


- inaltime: 360 mm


- actionare dubla comanda 4,5/3 l.


- alimentare laterala

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA

Forma Linii drepte
Serie DEBBA
Inaltime(mm) 360mm
Lungime(mm) 340mm
Latime(mm) 160mm
Adancime(mm) 160mm
Tip produs WC Rezervor WC

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rezervor cu alimentare laterala pentru vas wc DEBBA'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork