Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rezervor pentru vas wc The Gap


Alegerea unui rezervor WC tine de forma, cat si de latura practica si economica a debitului de apa. Acest rezervor wc este dedicat vasului de toaleta si are o functionalitate practica. Contine un buton care gestioneaza dozarea cantitatii de apa pe care vrem sa o folosim.


Rezervorul de toaleta este confectionat din portelan si are o durata mare de utilizare. Culoarea alba a rezervorului se asorteaza cu capacul si vasul de toaleta, realizand un detaliu estetic ce completeaza baia.


Caracteristici tehnice:- lungime: 365 mm


- latime: 150 mm


- inaltime: 390 mm


- material: portelan

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rezervor pentru vas wc The Gap

Serie The Gap
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Tip material portelan
Inaltime(mm) 390mm
Lungime(mm) 365mm
Latime(mm) 150mm
Tip produs WC Rezervor WC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rezervor pentru vas wc The Gap, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Rezervor pentru vas wc The Gap

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rezervor pentru vas wc The Gap' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rezervor pentru vas wc The Gap' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rezervor pentru vas wc The Gap'