Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Vase WC stative monobloc

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala

Alegerea unui rezervor wc tine de forma, cat si de latura practica si economica a debitului de apa. Acest rezervor wc cu alimentare laterala este dedicat vasului de toaleta pe pardoseala din aceeasi gama.


Rezervorul de toaleta de 3/6 L este confectionat din ceramica si are o durata mare de utilizare. Culoarea alba a rezervorului se asorteaza cu capacul si vasul de toaleta, realizand un detaliu estetic ce completeaza baia.


Date tehnice:
- material: ceramica
- capacitate: 3/6 L
- alimentare laterala
- culoare: alb
- greutate: 4 kg
- producator: Rak

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala

Forma Dreptunghiulara
Serie DURAVIT D-CODE
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material ceramica

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rezervor wc D-Code, 3/6 L, Alimentare Laterala'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork