Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin

Noua rigola Venisio Slim este solutia perfecta pentru orice amenajare eleganta si practica.


Caracteristici:


- material: inox


- optiunea de finisaj dublu


- 500 mm lungime


- inaltimea canalului (sub podea) 50 mm


- inaltime reglabila de la 50 la 110 mm


- debit de apa 35L/min


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin

Tip rigola Dreapta

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'RIGOLA CU MEMBRANA ANTIMIROS 500mm - SLIM VENESIO Wirquin'