Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T

Datorita inaltimii de instalare reduse a rigolei, se potriveste perfect pentru cladirile noi, la renovari sau reamenajari. 


Rigola exterioara are un design atractiv, este compus dintr-un material inert care nu isi modifica culoarea si mirosul, mentinand un aspect placut si fascinant. Materialul rigolei, polipropilena este rezistenta la socuri mecanice sau termice.


Fiecare model de sifon poate fi combinat cu o grila ornament si un element inaltator, in functie de cerinta putand fi instalat in stratul de sapa sau in beton.  La fel ca toate grilele ornament, membrana antimiros si sita sunt compatibile cu toate corpurile de sifon, fiind interschimbabile. Compatibilitatea componentelor sistemului ofera multe avantaje: simplifica proiectarea sistemelor de drenaj, simplifica comanda produselor si reduce costul de depozitare.


Rigola isi pastreaza caracteristicile si la temperature ridicate si se monteaza simplu si rapid, avand un mecanism solid de blocare pentru conectare simpla. Este prevazuta cu orificii pregatite pentru utilizarea barelor de stabilitate si blocare in beton. 


Caracteristici tehnice:


- dimensiuni: 140×128×1015 mm


- material: polipropilena


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Rigola exterioara de 1000 mm fara rama cu gratar galvanizat in forma de T'