Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track

Durabilitatea finisajelor pe care le alegem pentru pardoseli depinde de sapa folosita ca strat suport.


Ultraplan Fast Track este o sapa autonivelanta cu intarire ultrarapida, numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm, la suprafete suport noi sau existente, pregatindu-le sa primeasca intr-un timp foarte scurt (2 ore) orice tip de finisaj, inclusiv pardoseli elastice, textile si pardoseli din lemn multustrat.


Ultraplan Fast Track este in special pretabila la refacerea pardoselilor elastice care trebuie date in folosinta in scurt timp. Utilizarea sapei autonivelante Ultraplan Fast Track este recomandata unde se cer rezistente statice si dinamice ridicate.


Caracteristici:  • Ultraplan Fast Track in amestec cu apa se transforma intr-un mortar foarte fluid, usor de lucrat, perfect autonivelant, cu aderenta mare la suport si uscare foarte rapida.

  • Ultraplan Fast Track se aplica intr-o singur strat in grosime pana la 10 mm, fara a suferi contractii dimensionale, fisuri, crapaturi sau goluri si are la final mari rezistente la compresiune, flexiune si abraziune.

  • Sapa Ultraplan fast Trac este pretabila pardoselilor incalzite.


Cum se aplica:


    Inainte de aplicarea sapei autonivelante Ultraplan Fast Track, trebuie avut in vedere ca suportul sa fie solid, fara praf, particule care se desprind, vopsele, uleiuri, urme de ipsos sau alte materiale care ar afecta aderenta. Intr-un recipient curat se toarna circa 5.8 - 6 litri de apa curata si se varsa, amestecand continuu un sac de 23 kg de Ultraplan Fast Track. Se amesteca incet cu ajutorul unui mixer electric, cu turatie redusa pentru a nu se ingloba mult aer, pana se obtine o pasta perfect omogena, fara aglomerari si autonivelanta. Se lasa 2-3 minute in repaos si se reamesteca. Amestecul obtinut este gata de utilizare.


Recomandari:


nu adaugati apa in amestecul care a initiat deja priza


- nu folositi sapa autonivelanta Ultraplan Fast Track la exterior


- nu folositi pe substraturi supuse unor continue infiltratii de umiditate prin capilaritate


- nu folositi Ultraplan Maxi la temperaturi mai mici de +5 0C


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult

Scrie un review despre Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sapa autonivelanta cu uscare ultrarapida Mapei 23kg/sac Ultraplan Fast Track'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork