Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation

Podeaua biroului tau sau cea din magazin este inclinata, denivelata sau are un aspect tocit si degradat? Atunci trebuie sa iei masuri si sa apelezi la o sapa autonivelanta, care sa iti sporeasca confortul, dar si sa ii tina pe clienti aproape.


O sapa autonivelanta este foarte usor de aplicat, iar rezulatul final este reprezentat de o pardoseala perfect plana, fara denivelari incomode.


Ultraplan Renovation de la Mapei este o sapa autonivelanta pe baza de ciment armata cu fibre ce poate fi folosita la interior pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate intre 3 mm si 30 mm. Ea poate fi aplicata atat pe betoane vechi cat si noi, pe sape grosiere, piatra, mozaic sau cu placi ceramice sau din lemn.


Caracteristici tehnice


Pulbere fina de culoare gri, pe baza de ciment armata cu fibre. Dupa uscare, suprafata sa poate fi acoperita sau placata cu orice fel de materiale fara alte precautii.


Cum se aplica


Suprafetele trebuie sa fie foarte bine curatate de orice urma de praf, lapte de ciment sau uleiuri si grasimi.


Intr-un vas se pun cca. 4,25-4,5 litri de apa, peste care se varsa in ploaie continua continutul unui sac de sapa, amestecand in permanenta cu un mixer la turatie mica pana se obtine o pasta omogena.


Sapa autonivelanta Ultraplan Renovation trebuie aplicata intr-un singur strat in grosime de la 3 mm la 30 mm, cu ajutorul unor role cu diferite dimensiuni de tepi.


Descriere tehnica


Sapa autonivelanta armata cu fibre pentru turnari in grosime de la 3 la 30 mm pe strat


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sapa autonivelanta de interior cu uscare si intarire ultrarapida Mapei 25kg/sac Ultraplan Renovation'